5348 учнів 2 вересня переступлять пороги прилуцьких шкіл

5348 учнів 2 вересня переступлять пороги прилуцьких шкіл

Прилуцькі заклади освіти готові вітати школярів у своїх стінах. Цього року навчальний рік розпочнеться 2 вересня. Тоді 5348 учнів сядуть за парти. 3965 з них переступлять поріг гімназій чи ліцеїв вперше, завершать безтурботне шкільне життя у цьому році 312 одинадцятикласників.

Цього року у прилуцьких школах сформовано 11 випускних та 16 перших класів. До слова, найбільше майбутніх школярів зарахували до ліцею №1. Це 103 учні, яких розподілили на 4 класи.

У Прилуках працює 5 гімназій та 6 ліцеїв. Всі вони з нетерпінням чекають на дзвінкі дитячі голоси, які вже скоро лунатимуть коридорами. Кожна школа ретельно готувалася до нового 2024-2025 навчального року, робили все можливе для комфортного та безпечного навчання.

Нагадаємо, з 5 серпня обстеження закладів освіти проводила відповідна комісія з перевірки. У школах завершено всі необхідні ремонтні роботи, проведено підготовку навчальних матеріалів. Члени комісії ретельно перевіряли стан харчоблоків та медичних кабінетів. Особливо увагу приділили і обстеженню укриттів.

Сьогодні прилуцькі заклади освіти повністю готові приймати учнів у своїх аудиторіях.

Новини Чернігова